Lisää suosikkeihin

Peniksen Suurennus Kokemuksia Miehiltä

 
Tänne olemme keränneet omakohtaisia peniksen pidennys kokemuksia miehiltä, jotka ovat käyttäneet markkinoiden tehokkainta peniksen suurennus menetelmää. Toisin sanottuna, täältä näet minkälaisia peniksen suurennus tuloksia muut miehet ovat ko. menetelmällä saaneet aikaiseksi.
 
 

“Moikka, aloin käyttää tota peniksen treeniohjelmaa noin kolmisen kuukautta sitte ja noita suurennus pillereitä noin kaks kk sitten. Ei ollu kovinkaan suuri penis meikäläisellä enne ku tän projektin alotin, mutta nyt on noin vajaa nelisen senttiä pidempi ku ennen..

Tavotteena oli saada yhteensä lisää pituutta penikseen noin 6-8 senttiä, joten uskon et toi tavoite kyllä täyttyy. En muistanu mitata paksuutta ennen ku tän projektin alotin, joten siitä ei tarkkoja mittoja ole mut selvästi on kyllä tullut paksuuttakin lisää, kyl se ainaskin paljon paksummalta tuntuu.”
--  Jouni, 24“Olen käyttänyt peniksen suurennus ohjelmaa ja luontaisvalmisteita nyt jo lähemmäs puolen vuoden ajan ja olen huomannut seuraavia tuloksia penikseni mitoissa: Peniksen pituus ennen, n. 13 cm, nyt n. 18 cm. peniksen paksuus ennen, n. 4 cm, nyt n. 5 cm. olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen näihin tuloksiin, kiitoksia vaan ja suosittelen muillekin.”
--  Ari, 37


 

 
“Tervehdys kaikille! Päätin itekin jakaa vähän kokemuksia muiden kanssa. Elikkä meikäläinen aloitti tuossa 2 kk sitten käyttämään tätä harjoitus systeemiä ja myös näitä peniksen isonnus pillereitä. Mittaa lisää alapäähän on tullut jo nyt muutaman sentin verran joten odotukset tulevaisuuden suhteen on todella suuret.. :)

Haluaisin saada sitä pituutta lisää vielä toisen mokoman jos vaan mahdollista ja sitten alkaisin kyllä olemaan ENEMMÄN kun tyytyväinen tohon alaosastooni. Eipä voi muuta kun suositella kaikille kohtalotovereille joita ei ole liiemmälti ton peniksen pituudella siunattu..”
--  Antti, 25“Tässä minun arvioni peniksen suurennus ohjelmasta: Peniksen harjoitusohjelmat ovat hyvin selitetty ja niitä on melko vaivatonta suorittaa päivittäin. Peniksen pidennys pillerit saapuivat nopeasti ja toimitus sujui muutenkin juuri niin kuin pitikin, vaikka olinkin aluksi hieman huolissani kun tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun netistä mitään tilasin.

Tulokset joita olen näillä tuotteilla saavuttanut: Peniksen lähtömittaan (15,5 cm) on tullut noin 5 cm lisää joten nyt olen yli 20 cm mitoissa. Tulokset ovat olleet juuri sitä mitä odotinkin ja niiden perusteella aion jatkaa tuotteiden käyttöä vielä jatkossakin.”
--  Andreas, 44
 
 
 
 
 
 
© www.peniksenpidennys.net