Lisää suosikkeihin

Penispumput tulivat markkinoille jo useita vuosia sitten ja monet miehistä ovatkin yrittäneet kasvattaa peniksensä kokoa penispumpun avulla. Onko penis pumppu sitten järkevä ostos, eli voiko penispumpun avulla kasvattaa suuremman peniksen?
 
Minkälaisia Tuloksia Penispumpulla Voi Saada?

 
Penispumppuja käyttäneet miehet ovat saaneet melko vaihtelevia tuloksia peniksensä mittaan. Suurin osa pumppua käyttäneistä miehistä ovat onnistuneet saamaan jonkin verran lisää mittaa peniksensä pituuteen, kuten myös paksuuteen.
 
Varjopuoli näissä penispumpun aikaansaamissa tuloksissa on että ne eivät ole olleet pysyviä muutoksia peniksen kokoon. Pumppuja käyttäneet miehet ovat saaneet hetkellisesti melko huomattaviakin lisäyksiä peniksensä kokoon, mutta pumpun käytön lopettamisen jälkeen peniksen koko on palautunut jälleen ennalleen.
 
Penispumppujen Sivuvaikutukset ja Riskit
 
Penispumpun käyttö pitää sisällään huomattavia riskejä. Monet miehistä jotka ovat käyttäneet pumppua säännöllisesti, ovat päätyneet vahingoittamaan sukupuolielimiään pysyvästi. Näiden riskien vuoksi me emme suosittelekaan penispumpun käyttöä lukijoillemme.


© www.peniksenpidennys.net